BOOK SALES, HOW TO TAKE A BREAK WITH CAT AND BACK REHAB

Not an ad, not paid or gifted by any of those companies I´m talking about. Just my personal opinions and tip ^^

Bubbelgumsrosa Love


Bokrea på Bokus. 
Förhandsboka och få böckerna levererade den 25 februari!
Jag har fyndat ^^/

TRYCK HÄR för att komma till deras hemsida

Börjar min första kurs nu på fredag *spännande* så jag jobbar på här hemma som en sjöman i full storm att komma i ordning. Men jag är noga med pauser och de ser alltid likadana ut: jag och Nico sitter på varsin stor, mjuk köksstol och jag klappar och stryker honom medan han kurrar <3

Var hos min nya kiropraktor igår TACK OCH LOV ATT DE FINNS!
Otroligt mycket bättre redan, vet dock att inte springa i fällan och ta ut mig. Detta är ett pågående projekt och jag har återbesök nästa vecka. Både jag och maken har gått hos dem tidigare och har bara bra erfarenheter. Fördelen dessutom om man måste åka kommunalt till dem är att deras lokal ligger på Hötorget och nära tunnelbanan!

TRYCK HÄR för att komma till deras hemsida

Ser nu att klockan närmar sig lunch so gotta go

Önskar er alla en fin fortsättning på Tisdagen!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Great, you wanto leave a comment! Follow the keyword of this blog and keep it kind.

BOOK SALES, HOW TO TAKE A BREAK WITH CAT AND BACK REHAB

Not an ad, not paid or gifted by any of those companies I´m talking about. Just my personal opinions and tip ^^ Bubbelgumsrosa Love ...