dan före dan före dan före dan före dopparedan

gratis bild från paxbay

Donar på med julkorten. Sonen lär upp mig vid datorn om allt från nedladdning till användarvillkor. Otroligt tacksam mamma!

Förberett att baka vörtbröd men idag är förkylningen värre och jag är tung och trött i kroppen.
Vi bakade en stor sats med lussebullar igår (bilder på Insta) som tog slut medan hela familjen kollade på film. Mumsar enhörnings och katt-kakor (också bilder på Insta)  och ska göra kaffe så jag orkar jobba ett par timmar. Påbörjat skisser på kollektion. Har en väska i huvudet som håller på att ta form, den behöver ritas fram och fler julklappar som står också på kö att skapas.

Det märks att snön har kommit, det är plötsligt mer ihållande kallt inomhus så jag har lagt fram filtar överallt och sliter av och på tjocksockar då kroppstempen skuttar fram och tillbaka p.g.a förkylningen.

Juldekorationerna börjar komma på plats och i den julanda jag växte upp med har vi gjort smällkarameller, vimplar och krans själva som vi blandar med gladeligen köpta glitter och gran slingor, porslinstomtar, guld-renar, skyltar, fler kransar och pepparkaksbruna köksgardiner med tryckta tomtar (från 60-70-tal inhandlade på Röda korset) Min julduk från IKEA från förra året (köpte tyg och sydde en) håller även detta år och sonen var den som lämnat en ny fläck som inte går bort (jag var först och spillde glögg förra året)

Hoppas ni alla haft en fin Tisdag såhär långt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Great, you wanto leave a comment! Follow the keyword of this blog and keep it kind.

YSL DREAM BOOTS, MATCHA LOVE, FASHION AND SNIFF

Those boots are a piece of art! Finally tried bubble tea matcha and I love it. Rich, creamy and a huge cup! Bought at Oolong at Hötorge...