RESULTS

This is NOT an ad
Alla rekommendationer är mina egna- jag är inte sponsrad på något vis av 8fit-Endomondo-Lifesum. 
Bilder från Pinterest, förutom den på min arm!

Tyvärr tog jag ingen Före-bild på armen när jag startade för jag hade ingen tanke på att jag skulle dela en bild som denna.

Under de här åren som jag varit på G att börja träna igen men hela tiden stoppats av antingen sjukdom, monster-mens eller ryggskadorna, var det människor med tränings-konton på Instagram som höll mitt mod uppe.

Så om en endast person kommer igång efter detta inlägg har jag lyckats.

Detta är resultatet av ca 3 veckors träning där inga muskler syntes alls på armen, utan allt hängde som ett tjockt och trött litet täcke.

Det jag gillar med 8fit app är att jag kan byta ut övningar så att jag fortfarande kan träna hela kroppen och framförallt hela ryggen och bygga den stark utan att riskera överansträngning. För er som följer mig via Instagram kanske minns första veckan då jag blev för hetsig när jag gjorde lounges och sträcke höger rumpmuskel. Fick smörja i flera dygn med värme-gelé för att ens kunna gå normalt  LOL

Jag har under dessa veckor svurit, gråtit, nästan kräks men framför allt känt
- Aldrig igen!
Aldrig igen ha denna övervikt, inte orka, jojovikt som sakta förstör ens inre organ, all denna smärta, sällan känna mig fin med eller utan kläder. ALDRIG MER!!

Jag har ett val.

Och vet ni vad som hände när jag bestämt mig att jag var värd allt det jag önskade, även det som innebar att önska sig fri från skit för snart 10 år sedan?

Jag träffade min livs kärlek!
Jag har fått nya snälla vänner och en av de bästa bi-effekterna är att jag inte drivs av någon som helst motivation att "visa någon" att jag lyckats för det är så mycket intressantare att göra saker som får mig att må bra.

Jag är här, jag är lycklig och snart kan jag brotta ner en björn.
(en ganska liten björn dock men tidigare kunde jag knappt brotta ner en hamster så jag är nöjd XD)

Och vet ni hur skönt det är efter varje träningspass- att DET ÄR ÖVER!? 
Jag aktar mig noga att tänka att det börjar om igen nästa dag, jag bara njuter att plågan är slut.
Och idag, är första dagen som jag orkade mer och där jag inte lät som en blåsbälg i en halvtimme efter.

Skräms inte av att det ligger hårt arbete bakom- SE RESULTATET!! Jag lovar att det är värt det oavsett vad det än gäller!

Gotta go- ska diska, dricka te, baka havreflarn OCH Wille har gjort chokladbollar *mums*

För er som undrar:

  • Jag använder 8fit gratis version- ni kan följa den resan på mitt privata konto på Instagram
  • Jag kör just nu 5:2 via Lifesum app PRO som kick-starter (PRO= jag betalar månadsvis) Lifesum funkar även som gratis app om du bara vill ha koll så att du varken över eller under-äter samt man lär sig om kcal av bara farten. Och INTE på dåligt vis utan mer kcal=bränsle ^^/
  • Jag använder Endomondo gratis version när jag tar längre promenader för den beräknar allt från höjd (backar, sluttningar etc)  till hur mycket vätska du förlorar osv
Jag betalar aldrig i början när jag tar hem en ny app för jag vill se vad de går för först.
Lifesum ex använde jag ett helt år innan jag testade PRO första gången. Så beroende på vad du är ute efter kan du få båda att funka.

Mycket information finns på nätet; bloggar, Youtube, fråga Doktorn.
Mitt tips är att göra flera sökningar och jämför det resultat du får upp. Kan kännas mastigt i början men tro mig, du lär dig ganska snabbt att sålla agnarna från vetet. Om inte annat för spara tid!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Great, you wanto leave a comment! Follow the keyword of this blog and keep it kind.

YSL DREAM BOOTS, MATCHA LOVE, FASHION AND SNIFF

Those boots are a piece of art! Finally tried bubble tea matcha and I love it. Rich, creamy and a huge cup! Bought at Oolong at Hötorge...