Oh October thy we love

My edit-give credit
Vi har börjat Halloween-pynta HURRA!
Förbereder frukost för i morgon och städar medan ägg-quicherna  gräddas i ugnen.

Testat ny peel off mask från Dollarstore samt en toner och lotion från Missha som jag applicerade efteråt.
Är len som en vaxad persika i ansiktet så jag ska, om jag inte vaknar med hemsk hy i morgon beställa dem nästa månad.
(har redan nått det ekonomiska tak för skönhet och make up artiklar för Oktober)

Hope strejkar för hon vill ha rengöring hon med, så förhoppningsvis hinner jag i morgon med att dammtorka och smörja henne för den är en tämligen vild Madame att sy på just nu.
Vid ett tillfälle fortsatte nålen att gå trots att jag stängt av så det var att kasta sig ner och dra ut kontakten. Vilket talar för att jag ska inspektera varenda millimeter på strömkabeln då det kan vara ett tecken på skada där eller- hemska tanke; pedalen som fick sig en törn då den åkte hårt ner i golvet från stolen när jag skulle dammsuga för ett par dagar sen!

Hope är tillverkad runt 1957  i Japan så det är inte lätt att hitta reservdelar kan jag säga.

Sunday

Vaknade 4:00 och yogade 55 minuter. Otroligt skönt. Förbereder för kommande vecka.