Cellphone 1 - Jennie 0När jag gick med soporna i morse upptäckte jag att det inte bara var soligt- det var ganska varmt också så jag slängde muntert av mig munkjackan när jag kom tillbaka in och slog upp balkongdörren på vid gavel. 
Nico var ännu snabbare än mig och låg redan och gonade i solen innan jag hunnit fästa fast balkongdörren.

Så, jag fick ropa på förstärkning i form av son som är hemma sista dagen idag på äntligen övergående förkylning och sa att han skulle ta mitt täcke för det blåste massor. Jag ville nämligen att han skulle sitta med Fnassel så jag kunde gå in igen och smörja med solskydd samt hämta Fnassels koppel + att jag såg chansen att tonåringen skulle få i sig frisk luft och D-vitamin.

När jag kommer ut igen på balkongen möts jag av detta!

My edit- give credit ^^


Höll på att skratta ihjäl mig!!

Träningen var hemskt idag, har träningsvärk från igår nämligen. Gjorde 20 minuter yoga efteråt som hjälpt att stävja en del av den smärtan och det var nära till tårarna mitt i, innan endorfinerna kickade in kan jag säga.
Men det är värt det!!

Ska nu diska, dammsuga, skura, städa ur toan, baka Chocolate chip cookies samt duscha och när jag betat av allt det där så SKA JAG ÄNTLIGEN FÅ SY PÅ SKJORTAN!!!! JOBBET WOHOOO!!! 
OBS: ej sarkastisk! Jag älskar mitt jobb.. för det mesta.

Kan även dela att jag tar till alla knep jag kan att inte få sonens förkylning så idag har jag ugnsrostat en hel vitlök som jag tog isär, skalade bort allt prassligt skal men lämnade det mjuka som sitter närmast på klyftorna kvar. Penslade sedan med olivolja och skjuts in i ugnen. När de svalnat något så när pressade jag dem i en vitlökspress och åt hälften av den högen med en halv veggobulle och tillsatte sedan en tesked i såsen till middagen. Resten är till i morgon.

Inte många sekunder efter att jag svalt veggobullen och vitlöken fick jag en frisk känsla i båda ögonens inre vrår- som att de dragit in Vicks!

Det jag funderar på nu är hur jag ska pressa vitlöken i fortsättningen för det var ett helt litet arbete från helvetet att få vitlökspressen ren efteråt. Tips mottages tacksamt.

Nu ska jag Frankenstein-vackla igång! (träningsvärk i låren)

Önskar er en fin fortsatt Onsdag

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Great, you wanto leave a comment! Follow the keyword of this blog and keep it kind.

YSL DREAM BOOTS, MATCHA LOVE, FASHION AND SNIFF

Those boots are a piece of art! Finally tried bubble tea matcha and I love it. Rich, creamy and a huge cup! Bought at Oolong at Hötorge...