Week 34

Så- ny vecka, ny start!
Detta är varför Måndag är min favoritdag av alla veckodagar, tätt följt av Lördag som till 97% alltid innebär ljuvlig sovmorgon och fri tid!

Gav mig på att rensa ut och bringa ordning i sybordet för det har stått på listan ett bra tag nu, tygerna gick jag igenom för ett par veckor sedan. 
Gissa om jag ångrade mitt slarv när jag öppnade de fem lådorna med sytillbehör och diverse material. Trådlådan var värst! Den fick mig att kallsvettas.
Men, efter ett par timmar var jag klar och mitt motivationsmantra stämde: DetärvärtdetDetärvärtdet

Detta inlägg fortsätter idag Fredag:

Tomas sjuk och dundersnarkat hela veckan.
Jag har haft jättemens och ännu mera störd sömn på grund av detta, trots tabletter.
Veckan har dock flutit på relativt produktivt vilket är skönt fast igår var jag grinfärdig på grund av sömnbrist så där har ni min prio: SOVA; tätt följt av träning-jobb-umgås med familjen.

Hittade ett par finskor (ljusrosa ballerinas) för events där det krävs vilket känns skönt, nu behöver jag bara ett par svarta dojjor.

Ser framemot att hämta ut paket nästa vecka med koreanska skönhetsprodukter, fick svindålig hy under Juni pga tillfällig medicin jag åt som jag glad i hågen kunde dumpa i Juli men huden behöver nu vård och omsorg så TackTackTack till internet som möjliggör dessa köp från andra sidan jorden. Ska även handla nya gymbrallor då jag bara har shorts och nu när kylan börjar komma smygandes kan det vara skönt med något som värmer hela vägen ner.
Topplack, ett mörkt nagellack, vit ögonskugga och rengöring till sminkpenslarna står också på listan.
Tomas och Will behöver skor (det gör inte jag- fast jag vill ha fler *hehehe*) och vi alla långärmade sweatshirts inför hösten.

Känner mig övertrött och vild i hjärnan på en och samma gång så idag blir det att köra på och sedan har vi en grej i helgen och That´s It! Tacksam även här att vi kan vara hemma och vila sig frisk.


Önskar er alla en fin start på helgen

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Great, you wanto leave a comment! Follow the keyword of this blog and keep it kind.

YSL DREAM BOOTS, MATCHA LOVE, FASHION AND SNIFF

Those boots are a piece of art! Finally tried bubble tea matcha and I love it. Rich, creamy and a huge cup! Bought at Oolong at Hötorge...