Friday D**n


Hann knappt ta ut grejerna ur kartongen innan han knosade ner sig XD
BTS OK


Så, Fredag redan!
Veckan har gått i rasande fart.

Vaknade kl: 6 av att det spöregnade.
Fnassel stod på bakbenen vid balkongdörren och nosade nyfiket och när han märkte att jag var vaken vände han sig om och jamade glatt så jag tassade upp, drog på den tjockaste frotté morgonrocken vi har, satte Fnassel innanför och gick ut.
Mycket spännande för liten katt- tills han blev blöt om huvudet.
Vid ett tillfälle forsade det ner från taket så pass att det såg ut som att någon hällde ut en stor hink med vatten.
Just nu är det i alla fall uppehåll och mulet men jag måste säga att klimatförändringarna oroar mig. Förra veckan hade vi orkanvindar vilket inte skett på de 10 år vi bott här. Fick säkra balkongen från lösa delar.

Så idag är det att klä sig efter galen-vädret då jag har ärenden att göra.
Helst skulle jag krypa ner med Tomas under täcket och mysa och se på film.


Hoppas ni alla får en fin start på helgen.The Scarf Queen

Photographer Gianluca Senese Showed some streetstyle photos taken during fashionweek menswear  S/S 2019 Vouge to Will because he had a ...