68 days to Halloween and some fashion magazine in the house :-*

Nothing in this post is an ad, just my personal recommendations of product that I bought and paid for myself!


Love u Autumn! Även bild på den stadiga frukosten i morse


Att fota katt!! >:S


Så- hemkommen och ny-fikad= lite mera klok och sansad.
Tomas jobbar hemifrån idag och kunde under en av sina raster följa med mig att handla tack och lov, då jag fortfarande känner av axeln och bör inte bära tungt ännu.

Börjat höstpynta, därav äpplerna (till sonen) i makens ärvda silverskål. Enterprise, det stora cirkelformade glasfatet på fot, som annars står på köksbordet är i vardagsrummet just nu och inväntar att få stuvas in på viloplats.

Choklad-te från Four o´Clock (finns i de flesta matvarubutiker) sätter tonen för denna Fredag.
Jag hade tänkt fota smörgåsarna också men de slank ner snabbare än man halkar på en isfläck så här kommer en beskrivning: färsk Polarkaka (Go Norrland) med cream cheese, ost, skivade tomater och gurka *nomnom*

Ändrade planer igen i helgen- men det är OK. Då jag var sängliggandes i stort sett hela dagen igår (tråkigt) får jag nu istället chans att påbörja de projekt som skulle dragits igång Torsdag.

Väder-appen visar sol/molnigt för i morgon så där har jag den betungande uppgiften att sitta och samla D-vitamin nån timme på balkongen XD
Skämt å sido- det är faktiskt i förebyggande syfte mot depression och för uppbyggnad av immunförsvar förutom att min hy är gladare, fräschare och friskare än på länge!
För ansiktet använder jag The Face Shop Oil control Sun cream SPF 30 och till kroppen Hawaiian tropic SPF 30.

Fick även med mig Vogue UK och Harper Baazar UK September nummer hem *HURRA* Härlig helg-läsning!
Vogue US däremot kan man få vänta till SLUTET av September här i Sverige men jag är glad ändå! Bara jag får den så.
September-numret är den enda jag köper i pappersformat, fast om läget blir ännu mer kritiskt kring träden kommer jag ge upp det med. Jag prenumererar numera digital och läser på mobil och här har du en som är glad för alla digitala framsteg inom den biten för det är inte många år sedan det var ganska meckigt att "läsa tidning" på mobil då det jävlades att zooma in, vända blad, laggade, laddade hem halva nummer osv.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Great, you wanto leave a comment! Follow the keyword of this blog and keep it kind.

YSL DREAM BOOTS, MATCHA LOVE, FASHION AND SNIFF

Those boots are a piece of art! Finally tried bubble tea matcha and I love it. Rich, creamy and a huge cup! Bought at Oolong at Hötorge...