Scuba shoes, food shopping and cat company

Dykarskor is the shizzle
Hello Tony!

Påsmarodören

Så- skorna!
De andas vilket är jätteskönt i denna hiskeliga värme, snygg färg (finns fler alternativ), stöter vid varje steg så bendensiteten ökar (vardagsträningsgalningen aka jag jublar) flexibla och lätta.
Känner av i ryggslut och höfter att jag går så att säga direkt på marken och blir en aning öm och trött men också starkare!
Köpta på Decathlon för 79 SEK
Rekommenderar dem, tänk bara på att du kan behöva vänja in dig att gå utan stötdämpning innan du drar iväg på långfärd ^^

Har beställd denna mascara från TONYMOLY Circle lens mascara Delight genom pålitlig säljare på eBay (skriv i meddelande härnedan om du vill ha länk) De har dessutom en webbshop och är återförsäljare så det är inga piratkopior som säljs.

Jag vet att många idag kör med förlängningar eller lösögonfransar men jag som har känsliga ögon behöver andra alternativ så- Mascara hello.

Den här serien finns i tre alternativ:

  • Volum
  • Curling and longlash
  • Clear

Namnet anspelar på att mascaran öppnar upp dina ögon så det ser ut som att du bär cirkellinser- de som ger ett mer animerat utseende.
Jag som själv bär såna linser i perioder kan nog säga att ingen mascara ger den effekten men jag tror däremot att likt gamla godingen Fiberwig kan naturligtvis rätt mascara lyfta din make up sista biten till det lilla extra.
( just nu är jag dock inne på en mer naturlig look och bär antingen glasögon eller vanliga linser från Apoteket )

Johanna, har du testat nån mascara från TONYMOLY? Om du har, vad och vilken gillar du i så fall?

Storhandlat två dar på raken- ryggen pissed off. Så idag är det vila/rörelse som gäller. Fick tyvärr ställa in träff med familj, utställning och biobesök då Tomas dessutom blev jättedålig redan i går kväll som inte gick bort under natten stackaren.
Hade sällskap av Snico medan jag packade upp matvarorna och sedan smet vi ut från kökets värme till det fläktande vardagsrummet. Fast först tog jag undan alla plastpåsar för han gillar att ligga i dem och i den här värmen är det inte bra alls- dessutom är jag alltid orolig att han ska fastna och strypas eller kvävas så han får inte ligga i nån plastpåse utan uppsikt.

Så utställning och bio ombokade, har dessutom anmält mig och Tomas till en Origamikurs i augusti, roligt!

Hela familjen har nu köpt Svensk Kulturarv-kortet  som ger upp till 50% avdrag på inträden och ofta 10-20% på tillhörande butiker så om du gillar museer, utställningar och events Sverige runtom kan detta vara en bra investering, gäller inte överallt så på deras hemsida finns en lista i bokstavsordning per län där du enkelt ser var du kan nyttja kortet. Jättesmidigt med app i mobilen, gäller ett år från inköpsdatum.
Tror det är annorlunda regler om du väljer att köpa ett fysiskt kort i butik så kolla upp vad som passar dig bäst.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Great, you wanto leave a comment! Follow the keyword of this blog and keep it kind.

YSL DREAM BOOTS, MATCHA LOVE, FASHION AND SNIFF

Those boots are a piece of art! Finally tried bubble tea matcha and I love it. Rich, creamy and a huge cup! Bought at Oolong at Hötorge...