Yes chef! Anthony BourdainBlir fortfarande förkrossad att måsta inse att Anthony Bourdain inte kommer dyka upp någonstans igen. Jag som själv slagits mot den hemska sjukdomen depression ett par omgångar sörjer att den tog honom. Frid över hans själ och kärlek till hans dotter i dessa svåra tider.

Jag har mer att säga om matlagningens betydelse i mitt eget tillfrisknande men det känns för sårbart ännu så jag väljer i stället att skriva Tack till alla de kockar som deltagit i Ugly Delicious, The mind of a chef, The Layover, Parts Unknown

Varje gång jag lagar mat eller bakar är det i energin från dessa kockar och en del bagare. Den främste av dem att inspirera har alltid varit Anthony. Så jag sörjer, med en hel värld där vi önskar att han ännu levde.

Respekt för råvaror och tillvägagångssätt fick jag under min utbildning som bagare, men respekten för köket och kokkonstens ursprung- den fick jag från honom.


The Scarf Queen

Photographer Gianluca Senese Showed some streetstyle photos taken during fashionweek menswear  S/S 2019 Vouge to Will because he had a ...