HEJDÅ samt dålig planeringVaken mitt i natten för att jag har pusslat med olika inköpslistor som jag HADE kunnat ta tag i redan i förrgår men skjutit upp och idag har det varit full rulle så det fanns ingen tid förrän kl:00:07. Hade behövt lägga mig vid kl:22.

&%¤#¤%&/()/&%¤#%&/

Är dessutom less just nu att sova i vardagsrummet- jag VET att vårat nya boende finns därute och väntar på oss men jag vill dit NU.

Jag affirmerar hur vi lämnar över alla nycklar till denna lägenhet till nästa att bo här där de kan, som vi gjort, strosa glatt till Zetas trädgård, Indiska restaurangen på hörnet, IKEA, Heron city och allt annat kul som finns i närheten. Vi har ett stall här också för den som vill rida.

Och jag ser hur vi öppnar dörren till vårt nya hem.

Vi är klara här nu.


The Scarf Queen

Photographer Gianluca Senese Showed some streetstyle photos taken during fashionweek menswear  S/S 2019 Vouge to Will because he had a ...