Hi Twitter and Instagram! Parenthood and sharing wardrobe with your partner

My edit-give credit 

Hemska tider, åkte på magsjuka!! Den värsta sorten dessutom. Men så idag kände jag att det vänt och kunde äntligen ta en efterlängtad dusch och tvätta håret. Det är som önskat mörkblond med bruna undertoner (rävhåret i farten) från hårbotten och ca 5 cm ut till blondare längder. Nu kan jag låta det vila över sommaren i lugn och ro. Väldigt glad att jag hann färga det innan jag insjuknade.

Dricker en kopp kaffe (fusk-latte då den är gjord på bryggkaffe) med kardemumma och en skvätt Agave och är tacksam att jag tillhör den kategori av människor som kan dricka kaffe på kvällen utan att det håller mig vaken. Nackdelen att inte vara så påverkade av koffeinstyrkan i bryggkaffe är att jag inte kan "pigga upp mig" med en kopp på morgonen. Då måste det vara espresso, Berocca Boost eller dylikt.
Rättvis Balans ^^

Så- jobb och skola.
Har haft noll energi till vardera p.g.a kräkfest och fått meditera mer än vanligt för att inte grina konstant av stress. Blev frustrerad bara att tänka på det tills Tomas (maken) påminde mig om att tillfrisknandet går snabbare om jag inte utsätter kroppen för överdosering av stresshormoner.
Han har helt rätt!! Så det har varit mycket Netflix sista dygnen- Välmående är A och O.

Ändå är det jättesvårt att ge efter för att vila i nuet.
Men det blev faktiskt bättre när jag påminde mig själv genom att säga högt
- Jag har prestationsångest!

För mig är det varken bä eller bu att vara högpresterande för det är beroende på situation om det är till för- eller nackdel för dig men då det är renodla fakta utan känslomässiga undertoner hjälper det mig att påminna mig om vem jag är och ger mig därmed information om hur att handskas med situationen så det funkar bäst för mig. Kan påpeka att jag faktiskt innehar svart bälte i att dagdrömma tack och lov vilket förhindrar en konstant spänd människa.

Har förresten uppdaterat Twitter och Instagram-uppgifter för de som önskar följa mig via de sociala medierna.
TRYCK HÄR

Det är företagets Instagram och den är i bebis-stadiet så det finns inte så många bilder där än- men det kommer!

Mitt gamla Twitterkonto växte stadigt och bra och kom över 1000-strecket med många intressanta följare som gärna retweetade. Vilket gjorde det attraktivt för hackers med dåliga åsikter som tyvärr lyckades kapa den förra året.
Så mitt motdrag efter många dygn att försöka ta tillbaka kontot under kontroll, var att radera den för att skydda dem som följde mig.

Läxan lärd vilket innebär att jag kollar numera vilka som följer och om de har hatfulla åsikter, gör reklam för porr eller uppmuntrar porriga bilder eller är shady i allmänhet- det syns snabbt om ett konto är äkta eller inte- blockerar jag dem.

Jag har inget emot sex för under de rätta omständigheterna är det absolut OK men porr är inte någon som helst förgrening av ämnet som jag stödjer- för att klargöra min ståndpunkt i ämnet.

Att jag gör detta är för att jag känner ansvar för mina medmänniskor och vägrar vara en väg in för de personer som bara vill utnyttja andra.

Så har värmen har kommit! Jag är ju ingen kjol-Madame men gillar korta klänningar så det ska bli jätteroligt att sy upp fina och roliga shorts att bära under dem.
Efter min KonMari på kläder har jag nämligen i dagsläget endast ett par shorts som går att bära ute bland folk. Vilken tur att jag har symaskin ^^/

Sonen och makens sommar-garderober ska även de uppdateras.

Apropå kläder.

Jag och Will har otroligt olika stil och brukar rynka på näsan åt varandras outfits men kan alltid ge objektiv åsikt om det funkar eller inte.
MYCKET tacksam över detta, för Tomas går inte att lita på då han tycker jag är fin i nästan allt jag sätter på mig vilket jag absolut föredrar men det har skapat situationer där vi helt enkelt fått gå hem för att jag måste byta om eller ett ganska argt samtal om jag sett mig själv på bild efteråt.

Jag och Will möts dock i mitten av chic på så vis att vi aldrig lyckas klä oss chunky även om vi försöker. Jag däremot kan enligt dem båda se ut som en liten unge då jag gillar att bära over-size på vissa plagg.
Jag flinar då bara och cyklar iväg på min trehjuling.

För er som sett "Black butler" (utspelar sig under 1800-talet med dess barocka mode) kan jag säga att Will stilmässigt är Ciel som möter K-pop/ japansk skolpojke med en förkärlek till accessoarer.
Dock ej pudriga jätteperuker med korkskruvslockar.
Han har däremot eget äkta anime/manga hår som trotsar det normala hårets struktur och ser tecknat ut: super-tjockt, fina strån och schvung.
Hade varit avundsjuk som fan om jag haft det draget men istället är jag stolt!
Dessutom har han en hy som en vampyr (nästan transparent med otrolig lyster- fotogenisk kan jag tala om) så undvik att stå bredvid när foton ska tas för hans lyster gör att man ser ut som gamla sopor!

Tomas stil är mer snitsig än min.
Medan jag går åt välanvända jeans och t-shirt där mina t-shirts ska vara urtvättade med eller utan motiv a la 60-80-tal och det inte gör något om de har hål i sig vill Tomas ha dem krispigt nya och med asymmetriska former om de har tryck och mer genomtänkta jeans.
Vi lånar tröjor sinsemellan vilket jag är glad för- det är nåt visst med att bära ett plagg eller accessoar från älskad familjemedlem så det är att uppmuntra.
OBS: gäller även bästa vänner ^^


Will gör faktiskt räder bland våra kläder också- och trots att vi ibland kommer i klinch är jag glad för det.

Allt med att vara mamma är fan det bästa.
Även när jag får bli så arg att jag vill bita genom en bordskiva

Samma med att vara fru/samboende (nu är vi gifta därför skriver jag fru först men nej, jag är inte av den åsikten att man måste vara gift för att bo ihop)

Vi är verkligen inte rika just nu men vi har kärlek, lojalitet och fruktansvärt roligt ihop och som familj så är vi ett grymt team som gärna umgås allihopa.

Tacksam.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Great, you wanto leave a comment! Follow the keyword of this blog and keep it kind.

YSL DREAM BOOTS, MATCHA LOVE, FASHION AND SNIFF

Those boots are a piece of art! Finally tried bubble tea matcha and I love it. Rich, creamy and a huge cup! Bought at Oolong at Hötorge...