Fina Skeppsholmen, Östasiastiska och flöde

Utsikten


Miss Bonbon
Miss Bonbon

Vykorten inköpta för nåt år sedan på Östasiatiska museumet på Skeppsholmen. Längtar tills det är varmt nog att åka dit med medhavande matsäck och sitta på bänkarna att rita, och med många servetter!
Hade för få sist och maträtten var ihoprullade plättar med sylt som droppade lös överallt för vi tog inga bestick utan fick för oss att dem kan vi äta med händerna som en något sladdrigare baguette.
Det blev glada måsar och råttor den dagen efter vi gått och det känns ju bra att det kom något gott ur det hela men för oss var det tråkigt med allt sockrigt kladd- halva vattenflaska försvann för handtvätt XD

HEMSIDA för Östasiatiska ^^/

Genpoolen (sonen) är ute och flänger, maken mår tack och lov lite bättre- pencillin rockar, jag har just lagat mat (vegofärs med kikärtor och vitlökstekt Shiitakesvamp på sidan om) och jobbat fram till nu (har lite kvar med kan ta det lugnt med det)

Är trött efter denna hetsvecka och ser framemot Söndag då vi får krypa ner i nya sängen!!!! Min helg börjar då.

Ser förundrat på hur agendan på sistone fyller på sig själv som att den har ett eget liv och flöde, med mig som tacksam och glad passagerare- här är det bara att kliva på och åka.

Önskar alla en fin helg!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Great, you wanto leave a comment! Follow the keyword of this blog and keep it kind.

YSL DREAM BOOTS, MATCHA LOVE, FASHION AND SNIFF

Those boots are a piece of art! Finally tried bubble tea matcha and I love it. Rich, creamy and a huge cup! Bought at Oolong at Hötorge...