Biskvier!!


Nå, efter att jag klagat i snart en vecka att jag är sugen på biskvier men glömt bort det när jag varit på språng och haft möjlighet att köpa färdiga, slog en förlägen insikt mig: Jag är utbildad bagare.

Vad är problemet?

INGET! Det finns mycket jag inte behärskar här i världen som jag kan spendera energi på att längta efter men när det kommer till bakverk och bröd- då känns det som slöseri med tid LOL Jag har dock inga som helst problem att köpa färdigbakat. Och idag finns det många cafeer och restauranger som väljer bort vitt socker och mjöl och dåliga fetter och till min glädje erbjuder t.o.m veganskt. Nu är ju jag vegetarian men vi köper faktiskt oftare och oftare veganska alternativ ^^/

Efter att ha kollat klockan att det inte är för sent att dansa igång elvispen skuttade jag upp ur sängen och har skridit till verket.
Hade något för lite kokossocker hemma men det funkar i alla fall. Jag är ju som tidigare nämd inget fan av vitt socker så jag gjorde egen mandelmassa till bottnarna: mandelmjöl, kokossocker och så fick det bli en äggvita och ett helt ägg istället för två äggvitor. Gulan från första ägget användes till smörkrämen nämligen och i den ville jag bara ha en gula.

Smörkrämen är dock orginal-recept med florsocker, ska googla alternativ men just nu är det trägen vinner (Suktandet efter biskvier)

Håller på att värma vatten för att smälta chokladen.

MUMS!

The Scarf Queen

Photographer Gianluca Senese Showed some streetstyle photos taken during fashionweek menswear  S/S 2019 Vouge to Will because he had a ...