Roligt roligt


Gjorde regnskydd till mina nyckelrings-kompisar av små godis/kak-påsar för nu är vädret uruselt, mitt paraply har verkligen fått jobba idag. Vid flertal tillfällen fick jag hålla i med båda händerna och navigera mot vinden så att den böjde sig om mig som förslutande blomblad. Fick även ha koll så att den inte vändes det ut och in eller helt sonika slets ur mina händer. SMINKTIPS: mascara från Koreanska märket Missha. Varken regn, svett, halvorkan eller blötsnö rår på den!!

Hämtade ut ännu en bok på biblo och ser framemot att läsa i helgen. 

Gjorde test-recept på citronmuffins idag (laktosfria) Missbedömde baktid kontra värmen i muffinsmaskinen så omgång 3 som bestod av kvarvarande smet (2 st) blev de mest perfekta. Noterar och bakar ny omgång snart igen. Är sugen på mjuka pepparkaksmuffin *schäggel*

Lägenheten går framåt vilket är skönt. Vi har äntligen börjat tillfriskna från årets Djävuls-influensa *tacktacktack* Planerar in fler museumbesök denna vecka, får sådan inspiration att jag nästan lättar från marken och blir yr av kreativ glädje. För er som följer mig på Instagram har sett de utställningar jag med familj har besökt. Då jag dessutom är en sån där jobbig typ som anser att det bara finns dåliga kläder är jag snabb att dra med dem på galej oavsett vad som väntar utomhus XD Vind är mitt favorit-element men också den enda som kan få mig att vråla - SLUTA BLÅS!!! (eller som det låter p.g.a min dialekt - SCHLUTA BLÅÅÅS!!!)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Great, you wanto leave a comment! Follow the keyword of this blog and keep it kind.

YSL DREAM BOOTS, MATCHA LOVE, FASHION AND SNIFF

Those boots are a piece of art! Finally tried bubble tea matcha and I love it. Rich, creamy and a huge cup! Bought at Oolong at Hötorge...