"Yaaaaaaaaawn"Somnade svin-sent (satt uppe och spelande då jag visste att jag skulle få sovmorgon) och vaknade efter 2 timmar av en mardröm.
Somnar efter meditationsandning om och vaknar efter två timmar igen tack vare katt-rackarn som var sjövild.
Vid ett tillfälle kom han hoppandes som en hind (studsande på alla fyra samtidigt) upp i sängen för att landa på min mage. Tack vare att jag såg han komma, hann jag spänna magmusklera och slapp tappa-andan känslan.

Ställde klockan på 10 och försökte somna om- men halvslummer vad det enda jag fick.

Så jag klev upp. Efter att ha bråkat med Fnassel som hoppade på mig varje gång jag blunda. I skrivandets stund har ers Majonnäs fläkt ut sig på badrumsgolvet som har golvvärme och sover i godan ro. Evil Kalle Ankan i mig funderar på att smyga in och sätta på kran i badkaret för att väcka honom XD OBS: Inget vatten kommer på honom men han ligger precis under där vattenstrålen träffar karet.

Massor med snö jorden runt. Sett magiskt vackra bilder på Instagram från Tokyo - läääängtar!! Det är så svårt att ha lite tålamod och jag försöker verkligen att anamma att -Med ålder kommer tålamod *skrockar som en 141 åring* men det verkar bara gälla alla andra- jag vill fortfarande att saker ska ha hänt NU helst igår. Jag tränar bl.a genom att reservera böcker på biblo och tålmodigt vänta på att de kommer istället för att kuta iväg och köpa dem. Det ger resultat.

Haft bakslag med ryggen så nu är det fokus på styrka- hela kroppen! Ska träna senare (på stor Pilatesboll, det blir roligt!) men det är inte jättelockande p.g.a kylan ute kryper in och gör mig kall fast jag svettas och det är som bäddat för inflammation i musklerna om jag inte är jättesnabb ner i ett bad efteråt. Planering, planering.

Nu ska jag rensa på sociala medier.

Ciao och Mata ne


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Great, you wanto leave a comment! Follow the keyword of this blog and keep it kind.

YSL DREAM BOOTS, MATCHA LOVE, FASHION AND SNIFF

Those boots are a piece of art! Finally tried bubble tea matcha and I love it. Rich, creamy and a huge cup! Bought at Oolong at Hötorge...