RAMLAT IGEN!


Blöder för mycket vid mens vilket jag tog upp med läkaren så han skrev ut extra starka tabletter att dämpa den men jag hann inte hämta ut dem innan det var dags- blir att bunkra inför nästa månad för dessa bakslag har jag inte tid med. Varit sängliggandes två dygn, gått ner i vikt, hög smärta i korsrygg, nacke och huvud samt blir illamående av mat (tack och lov för Slow Casein och vanligt proteinpulver, kaffe med grädde och te utan någonting i) Vill absolut inte äta kött *blääää* så dagens middag består av ekologisk bönblaning i grädde, kryddor och tomat (röda böner och kikärtor) med kyckling på sidan om till make och son. 

Läst ännu mer i "Reveal" (1/5 del av boken faktiskt) och den är så intressant, bra och roligt. Lääääs den people!

Vinter nummer Två har anlänt till Sverige under natten så jag och Will turades om att flaxa runt i snön för fritt fall idag. Alltså nu är det jag som tänker träna för idag blev det uppenbart att jag inte kunde parera fallet för att jag var för svag! OK energisvag pga den massiva blodförlusten + dålig mage som plågat mig i 2 dygn men- den andra delen var muskelsvag. Hello Styrketräning och core! 

Jag var den som tog första fula fallet- gled nesligt ner på ett knä igen och varför är det alltid vänster fot som tappar fästet och obönhörligt glider framåt?! 
Dessutom fick jag skrika på hjälp upp av den nu flinandes sonen, av två andleningar (där jag stod friandes utanför soprummet)
1: Jag hade tights under vilket gjorde mig så fort jeansen kom på styvbent och oböjbar i midjan- total lågstadiekänsla över det hela!
2: Jag hade knäppt nedersta knappen på kappan vilket "band ihop" mina ben!! Det å andra sidan gjorde nog att jag inte försvann ner i en wobblande split...

Jätteirriterande hur som helst. Skrek om att mina jäkla skor var lur då de inte håller måttet i snö fast de är promotade som "vinterskor" innan jag började skratta åt det hela för jag kunde se i mitt inre hur det måste sett ut.
Sedan gjorde Will en imponerande parering där överkroppen drog iväg i 90 grader åt höger, underkroppen var kvar i mitten men ett stort kliv åt samma håll förhindrade fallet. Nöjd över det med mig skrattandes ännu mer, nu åt sonen,  går vi mot bussen. 
Nerför backen drattar han helt enkelt på rumpan som om nån dragit undan en matta han stått på med ett förvånat uttryck och benen fint böjda med skorna som pekade framåt. Återblick i känsla när jag stod och borstade bort snön från hans baksida rumpa/ben från när han var två knyck hög och gick på dagis!! *nostalgisk tills jag minns att under samma period började han springa iväg i klädaffärerna och gömma sig bland klädställningarna= hjärtattack varenda gång innan man hittade honom"

Vi  konstaterade att hela familjen har inte ramlar och halkar fult så här mycket någonsin under en vinter som denna 2017/2018 (vi föll innan jul också, alla tre vid olika tillfällen) 

Hoppas ni alla haft en fin onsdag

Mata ne

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Great, you wanto leave a comment! Follow the keyword of this blog and keep it kind.

YSL DREAM BOOTS, MATCHA LOVE, FASHION AND SNIFF

Those boots are a piece of art! Finally tried bubble tea matcha and I love it. Rich, creamy and a huge cup! Bought at Oolong at Hötorge...