Förssdäj Hello

Stockholms tunnelbana
Väldigt lärorik och bitvis emotionell dag, uteslutet positiv.
Detta blir en av de sista mer personliga inläggen- det är dags för bloggen att bli vad den varit tänkt för hela tiden. Det känns jätteroligt och spännande och upplyftande och jag ser framemot att få dela detta med er som tar er tid att kika in här och läsa.

Fullspäckade dagar framåt- så jag är noga att planera in dötid där vi alla kan göra vad vi har lust med för ärligt talat; vi lever i en tidsålder där du kan vara uppkopplad, tillgänglig och aktiv precis varenda sekund och det är inte bra för oss människor. Ta det från en som gillar att multicasta, t.o.m när jag pluggar för jag behöver den utmaningen. När jag vill hetsa iväg tänker jag på det buddhistiska ordspråket:

Meditera 20 minuter varje dag. Känner du att du inte har tid, meditera en timme istället.

Väldigt bra poäng.

Gotta go- har lite jobb på datorn innan jag lägger mig.
Är tacksam att jag jobbar hemifrån och att jag har världens bästa arbetskamrater- här är det alltid någon hemma :)

Mata ne

The Scarf Queen

Photographer Gianluca Senese Showed some streetstyle photos taken during fashionweek menswear  S/S 2019 Vouge to Will because he had a ...