Äntligen Fredag


En av mina arbetskamrater XD


Somnade till mitt på dagen (den där förbenade förkylningen som äntligen börjar gå ur men inte utan att blossa upp två blåsor i underläppen som gick sönder på en gång. Får det alltid vid långvarig förkylning *suck*- ej herpes)
Vaknande att någon fantastisk *sarkasm* människa smällde flertal gånger i någon av källardörrarna så det dånade i hela huset. Låg sedan ett bra tag och kollade in roliga videos med BTS- igen: tack ARMY för allt jobb ni gör!
Glatt överraskad att två julklappar till Will och en till maken kommit, extra kul för att jag vet hur glada de kommer bli ^^/ - vi har ju också drabbats av den sena postgången i December men inte alls i samma utsträckning som flertal andra kommuner *taiträtacktackack*

Ideerna flödar efter mötet med inredaren från tidigare i veckan, realistiskt sett borde vi vara klar till slutet av Februari vilket känns helt OK. Funderat fram och tillbaka vilken stil det ska bli och jag tror vi bestämt oss.
Lite surt däremot att jag blev hemma idag p.g.a magen och allt har blivit framskjutet till på måndag, men så blir det ibland och jag är tacksam att jag kunde vila idag- hemskt om jag varit tvungen bege mig ut bland folk med ont i magen och allt vad det skulle ha inneburit.
Hittat fler roliga och otroligt inspirernde bloggar att läsa, företaget har börjat rulla igång- skitspännande- är verkligen exalterad inför insikten om att jag nu kommer få göra mitt bästa och är jättenyfiken på de resultat som kommer att uppstå. Jag är väl medveten om att vissa av projekten kommer gå åt skogen för allt är inte meningen att förverkligas mer än att de blir lärdomar och det är här det känns spännande: vad och vilka blir det som går i hamn och vilka blir minnen blott?

Haft roligt med Fnassel idag, tog fram en av Wilmas leksaker- en handdocka från IKEA i form av söt fladdermus som hon älskade att busa med- och det gör även Fnassel!! Han blir dock en aning mer förnärmad av den medan Wilma kunde bli galet vild och när den damen kom ångandes eller hoppandes 40 kg+ fart=minst jäkla 80 kg hund; då gällde det att stå pall som en rugby-spelare XD

Den smidiga 4 kg katten har i stället lämnat bit och rivsår, ganska rejäla för det var en väldigt retig fladdremus *hehehe* detta kurerar jag med kokosolja. Kommer vara påläkt inom en timme så det är ett bra tips.
Ont i nackmusklerna så nu ska jag smörja på Voltaren och vila en stund innan jag börjar med maten.
Hoppas ni alla haft en fin Fredag. Ser framemot helg.

Mata ne

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Great, you wanto leave a comment! Follow the keyword of this blog and keep it kind.

YSL DREAM BOOTS, MATCHA LOVE, FASHION AND SNIFF

Those boots are a piece of art! Finally tried bubble tea matcha and I love it. Rich, creamy and a huge cup! Bought at Oolong at Hötorge...