Uppdatering

Lugnet före stormen

Skrattade så mycket att jag faktiskt nästan föll av stolen
Äntligen invand på betablockarna, har till och med joggat hela vägen till bussen och upplevde för första gången på flera år att jag inte fick andnöd när jag kom på! (Joggade för att jag var försenad och bussen stod inne när jag kom ångandes runt hörnet- tack och lov för alla snälla chaufförer som väntar)

William supersjuk med svullen hals. Blev hemskickade från Vårdcentralen utan att få träffa en läkare fast jag sa att han inte ätit fast föda på över en vecka, förlorat för mycket vikt och hade jätteont från halsen, käken och örat. Detta gjorde att vi i fredags fick åka på akuten där de snabbt tog hand om oss och var även de upprörda över bemötandet vi fått tidigare under veckan. Det var så illa att Will blev inlagd med dropp och antibiotika och personalen på Karolinska ska ha guldmedlajer och allt gott i hela Universum för hur de tog hand om en vid det laget utmattad och skräckfylld familj. Även världens största tack till en av mina svägerskor som körde oss över hela stan sen kväll (två olika mottagningar i helt olika delar av stan) OCH hämtade oss dagen efter!!

Jag har testkört min symaskin och hon är finast i hela världen. jag har pimpat henne med klistermärke från Star Wars där en av bokstäverna är formad som Rebellernas symbol (Alliance) och då hon är från Japan har hon fått ett japansk namn ^^/ Ser framemot Söndag som blir en kreativ dag YATTA!

Halloweenpyntet är nerpackat, trots detta får jag av nån anledning fortfarande spindelväv på mig +  det satt en tuss på axeln på en ny tröja från garderoben i morse- blev jätterädd först då jag trodde att det var nån smygkampande insekt som smitit in att vänta ut vintern!

Julpyntet har kommit upp idag!! YAAAAAS <3 Årets tema: vit bas med detaljfärg: rött, grönt, trä och silver. I morgon ska vi ut och armbågas med andra om en vit julgran :D

Bilderna: Köpte döskallen i glas idag från Dollarstore och efter att den var diskad och torkad, fylldes den på med cola. Hade just pratat med maken som var påväg hem och tog första bilden och lade ut på Instagram. Tar sedan en tugga av pizzan och kollade snabbt igenom bilder på fotorullen att radera när ett högt PLOPP! får mig att titta upp och jag ser hur det tunga glaskorken seglar genom luften ner i skålen! Tappade hakan först och sedan skrattade jag så jag kiknade.

Fått undan mer ur lägenheten och saker och ting faller på plats. Vi är ännu mer redo för flytt och är aktiva inom det området. Tack och lov behöver vi inte ha bråttom utan kan njuta av allting medan vi flyter på framåt. Intressant nog har vi kommit till ett läge där vi älskar att komma hem hit, inte för att vi vet att vi ska flytta utan för att vi kom till en punkt där vi tog ett medvetet beslut om att trivas och i linje med LOA är det lugnare i vår trapp. Nu är det mer de unga grannbarnen som kan leva om som barn gör och ibland folk som hoppar fram i sina bilar i takt med tung bas utanför med det är allt. Tack tack tack Universum för det med.


Gjorde för ett par månader sen en enorm utrensning bland mitt smink och är verkligen på ruta ett, såpass att jag var tvungen för ett par veckor sedan göra en nödtur att köpa hem en palett med ögonskugga i färg från vit till svart med skalenliga jordfärger (beige och brunt) då jag upptäckte att jag endast hade kvar tre ögonskuggor varav två av dem var i vardera grå nyanser och den tredje  mörklila. Så jag har tagit tillfället i akt att tänka igenom vad jag vill i utseende och stil just nu. Favorit stil make up: Taehyung "V" i BTS. Så, in på eBay till mina favoritsäljare från Syd Korea och 20 minuter senare är skugga, mascara, läppbalsam, läpppenna, läppconcealer på väg i rätt färger. Kan även säja att all hudvård jag ägnat mig åt de sista två månaderna gett resultat- är mjuk som en kattunges mage i hela ansiktet och porerna minskat. Bara mensen som ställer till det en par dar i månaden med hormon blemmor *suuuuuck suck suck- jag är 41 år*

Trivs med mitt hår, behöver fixa utväxten dock. Ska nog ta mörkblond som får fadea fram till jul. Vill jag vara ljusblond måste det ske i två steg då jag har Räv-hår i mitt bruna dvs rött så jag blir strawberry blonde vilket är vackert i sig men inte på mig, utan jag måste ljusa upp det för att sedan blondera. Givetvis skulle det vara lättare att gå på salong men jag pallar inte just nu att gå iväg på det viset. Då fixar jag det själv och tar mecket med det :)

Gjort gyaru inspirerade lösnaglar (tog en timme!) De sitter till min förvåning som berget- skrattat tyst för mig själv att takterna sitter i hur att handskar med lång längd när man drar upp dragkedjor, kliar i ögat, slår koden i affären (använd fingerknogen :D), inte fastna i fickan, ta på sig vantar osv och framför allt: inte bli irriterad när trådar fastnar i mina dekorationer på ringfingret. Tycker om att göra giftasfingret annorlunda så den har ett litet rosa strasshjärta och en silvrig triangel som kom dit av misstag :S

Tagit upp japanskan igen (ROLIGT) och börjat med Koreanska (SVÅRT) mer om detta i nästa inlägg.

Och där fick jag gummiklubban i huvudet, måste ragla i säng. Är i alla fall tillbaka på bloggen :D

Tack att ni tog er tid att komma hit och läsa.

Mata ne!
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Great, you wanto leave a comment! Follow the keyword of this blog and keep it kind.

YSL DREAM BOOTS, MATCHA LOVE, FASHION AND SNIFF

Those boots are a piece of art! Finally tried bubble tea matcha and I love it. Rich, creamy and a huge cup! Bought at Oolong at Hötorge...