The grateful life with cat ^^
Alltså, den här katt-rackar´n! Notera bild 3 där han hör att jag ropar hans namn= vinklat öra XD
Han klättrar som en liten apa uppför de där korghyllorna och har fått för sig att han inte får sitta där (det får han) så att när vi kommer eller går förbi hallen så kastar han sig oftas väldigt dramatisk  ner för dem och rusar till diverse gömställen i lägenheten. Däremot vet han att han inte får gnaga på mina långa blad som han luktar på, på bild 2!!!

Dricker te, just käkat frunch i form av stekt ägg och väcker kroppen till liv. Har hunnit möblera lite, mediterat och affirmerat, planera jobb och bara myst. 1% piggare idag vilket innebär att det tagit fram tills nu att få en aning yrsel för att jag rörde mig för fort. Ska nästa vecka och checka av på vårdcentralen så jag donar på fram tills dess. Maken lade fram en poäng i att dubbla återhämtningstiden även när det kommer till träningen så jag håller mig från att boka några pass fram till november och gör friskvårdsträning hemma så länge.

Har så många ideer och planer för företaget och då är det svårt att inte bli frustrerad att jag inte har någon energi att förvekliga dem för. Men- detta är övergående tack tack tack till Universum och Gud och allt som gör att jag existerar här och nu för alla mina fina och roliga möjligheter!

Ska meditera igen- det behövs!!

Gotta go, mata ne!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Great, you wanto leave a comment! Follow the keyword of this blog and keep it kind.

YSL DREAM BOOTS, MATCHA LOVE, FASHION AND SNIFF

Those boots are a piece of art! Finally tried bubble tea matcha and I love it. Rich, creamy and a huge cup! Bought at Oolong at Hötorge...