Suckdag

När du upptäcker att du fortfarande är kvar på fel plats *bläääää*

Mer ork HURRA! Har städat under diskhon, kastat sorterade sopor- Nico fick följa innanför munkjackan då de som renoverar lägenheten här bredvid borrade- mycket spännande för liten katt, nu sover han bakom laptopens skärm samt så har jag kollat in hus att flytta till för det går inte längre att bo såhär litet; vi sover i vardagsrummet!

Har mediterart två svängar, väldigt skönt. Fast det blev en nedåtskjuts när jag kom tillbaka till verkligenheten från vårat nya ställe i min skalle och upptäcker att jag satt i soffan här. Kan säga att Abraham och LOA får sig en riktig utmaning just nu men jag knogar på- för det funkar! Har dock upptäckt att jag gör det svårare ibland än vad det behöver ^^ Knepigt det där hur att vända tankesättet rätt och haka på en positiv känsla. men även det går snabbare och lättare tack och lov.

Ska fortsätta att städa upp för det har blivit ganska stökigt från förra veckan då jag mest sovit eller bara kunna ligga ner pga medicinen. Vi är en familj med aktiv livsstil, bor i huvudstaden där restid oavsett bil eller kommunalt snor ett par timmar av varje dag så det är egentligen bara helgerna vi har tid att storstäda etc. Så att jag varit hemma sjukskriven att skrota runt har inte hjälpt ett dugg. Disken är värst- alla tre tycker diska är tråkigast och satt faktiskt under ett familjemöte och på fullaste allvar diskuterade hurvida vi ska ge upp (trots diskmaskin) och äta på papptallrikar LOL Go Gilmore!

Så, när jag skrivit detta ska jag heroiskt ge mig på en disk *suckar redan nu*

Längtar till helgen.

Mata ne

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Great, you wanto leave a comment! Follow the keyword of this blog and keep it kind.

YSL DREAM BOOTS, MATCHA LOVE, FASHION AND SNIFF

Those boots are a piece of art! Finally tried bubble tea matcha and I love it. Rich, creamy and a huge cup! Bought at Oolong at Hötorge...