Soft Saturday


Lugn och skön Lördag. 
Kollar igenom roliga evemang i Welma och bokar för vilka vi vill gå på. 
På bild ser ni de flesta av mina booster ihop med brus tablett C-vitamin. Ökade på dosen igår med betablockare och mår faktiskt bättre både fysiskt och psykiskt men är tröttare än tidigare vilket inte är konstigt med tanke på vad kroppen går igenom ^^/ Enda tråkiga idag är att jag inte kunde följa på ena svågerns öppet hus/födelsedagskalas och att jag är förkyld med tjock hals och igentäppt näsa *buuuuuuu*

Har en massa annat jag vill blogga om men jag måste lägga mig igen.

Mata ne

😛

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Great, you wanto leave a comment! Follow the keyword of this blog and keep it kind.

YSL DREAM BOOTS, MATCHA LOVE, FASHION AND SNIFF

Those boots are a piece of art! Finally tried bubble tea matcha and I love it. Rich, creamy and a huge cup! Bought at Oolong at Hötorge...