Nu ska Träbiten dansa!Känns både läskigt och roligt. Bokat in mig på ett danspass nästa vecka. Vet redan nu att jag är stel som en pinne och att jag förmodligen kommer se ut som ett spektakel men det struntar jag i av hela min själ!! Det ska bli jätteroligt att prova på, och jag skickar ut till Universum att det är en bra tränare. För ett par år sen gick jag på afrikansk dans på ett annat gym och vi var bara två personer plus läraren och hon blev jättefull av sig själv när hon upptäckte att ett par gym-killar kollade på att hon helt drog iväg och hade uppvisning. Dit gick jag inte tillbaka. Hon kom på sig själv på slutet och försökte släta över det. Tyvärr lät jag hennes beteende styra att jag släppte dansen helt just då vilket jag inte skulle göra idag. Precis som med doktorer säger jag: får du en du helt enkelt inte funkar ihop med- byt.

Känner mig för övrigt som en lätt irriterad katt , hade jag haft svans hade tippen längst ut svängt sur på grund av pre-mens och dess nötiga hjärna. Den är fan så lik gravidhjärnan när man inte kan tänka, eller bara tänka en halv sak åt gången herregud och däremellan grinar man eller äter som en svulten varg.

Men det sura tar inte över för jag stannar upp och mediterar typ 5 minuter åt gången när jag kommer på mig vilket funkar så det är ett tips när hjärnan känns mosig och trött. Det gjorde faktiskt att jag efter förra inlägget blev både handligskraftig och redig och ringde ett viktigt samtal som var både raskt och effektivt avklarat.

Sedan segade jag iväg till soffan och spelade "Angry birds" i 30 minuter. Efter det upptäcker jag när jag ska skriva lista på projekt som ska påbörjas, att jag fokuserar helt fel och blev så frustread att jag till slut gastade till mig själv - MEN SÄG ISTÄLLET ALLT DU VILL GÖRA!!
Jag satt nämligen och malde på det jag inte ville/kunde istället för tvärtom. Ni kan ju tänka er hur den listan såg ut.

Nu är den städad och fin och har projekt som jag vill göra och som jag kan göra för det är bara detaljarbete kvar hur dessa ska genomföras.

Jag tror det bästa är att upptäcka att alla dessa sista månader av det jobb jag lagt ner på personlig utvecklig äntligen sammanfattats i en enhet. Smärtsam process men värt det värt det värt det!!

Mata neInga kommentarer:

Skicka en kommentar

Great, you wanto leave a comment! Follow the keyword of this blog and keep it kind.

YSL DREAM BOOTS, MATCHA LOVE, FASHION AND SNIFF

Those boots are a piece of art! Finally tried bubble tea matcha and I love it. Rich, creamy and a huge cup! Bought at Oolong at Hötorge...