I [heart] lifeNopp, ingen dans idag. Ingen annan träning på hela veckan än promenader. Återhämtning och invänjning av medicin kan verkligen ge det goda humöret en match. Blev jättenere en sväng i förmiddags när jag var tvungen erkänna mig besegrad FÖR TILLFÄLLET (OBS: viktigt att poängtera!) att kroppen är trött, trög och svag och jag fick avboka alla mina pass på gymmet.
Fast jätteklen är jag inte då jag kunde bära tunga mejerivaror nästan hela vägen hem innan jag fick ge över ryggsäcken till maken i den brantaste backen. (fick lite skäll för det faktiskt då han kände hur tung den var så nu har jag lovat att hålla den norrlänska tjurigheten i schack. OBS 2: Tjuring i Norrland= envis. Tjurig i Stockholm= sur :D)

Här är läget:

Jag har för högt blodtryck (första gången dokumenterat i 16 års åldern)
Men mitt hjärta är normal storlek och i fin kondition tack och lov. Inga läckage eller förtjockningar osv.

Så nu äter jag betablockare. Om ett par månader kan det vara så att jag får sluta med dem, men jag har inga problem med om det visar sig att jag behöver dem för resten av mitt liv. Jag har inte vad jag vet, besvärats av det förrän 2015 då vi förlorade Wilma och jag haft rusningar, så hårda hjårtslag att det känns som om nån bonkar på en slottsport och matthet med yrsel sedan dess.

Har även förhoppningar om att min huvudvärk kommer minska för medicinen jag fått är väldigt "snäll" ej beroendeframkallande och ges även till dem som lider av migrän. Två flugor i en smäll! För högt blodtryck kan många gånger ge huvudvärk- tänk det visste jag inte om!! Då hade jag nog kollat upp blodtrycket för flera år sen :O


Jag har världens bästa stöd från familj och vänner och som jag skrev tidigare, en jävligt vass och bra doktor.

Minus sidan: jag törs inte sy när jag är så här trött för jag tänker hålla mitt rekord av att inte sy mig i fingret tills jag dör ok!! Det andra är att jag helt plösligt blir iskall och måste klä på mig för att sedan måsta klä av mig för att jag får tillbaka normal kroppsvärme och toksvettas, och så det där att jag mår illa och inte har nån aptit. Detta kommer dock gå till sig när kroppen vant sig *puh*

Plus sidan: Slappnar av psykiskt och känner mig hoppfullare än på många år- och det vinner över allting på minus sidan!!

Gotta go, blir yrslig till och från när jag sitter.

Ska fira med världens största tårta när allt det här är över!

Mata ne
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Great, you wanto leave a comment! Follow the keyword of this blog and keep it kind.

YSL DREAM BOOTS, MATCHA LOVE, FASHION AND SNIFF

Those boots are a piece of art! Finally tried bubble tea matcha and I love it. Rich, creamy and a huge cup! Bought at Oolong at Hötorge...