Wasabi- Jennie 1-0 XD


Jag har just haft min första Wasabi olycka!!
Här gör man i ordning en tallrik med värmd friterad tofu och kokt ägg i bitar med soja och så klickade jag på vad jag tyckte, en liten snutt på flera av tofubitarna.

Sätter mig i soffan (maken är inte hemma ännu och sonen hänger med kompis på rummet och har redan käkat) för att kolla serie på Netflix. Gett mig tusan på att lära mig äta ordentligt med ätpinnar så med dem i högsta hugg försöker jag få upp en kokt äggbit. Inte det lättaste kan jag tala om så efter några sliddriga försök gav jag upp och får tag på en tofu bit. Problemet är bara att de fastnat i varandra och efter att ha nu bråkat med dem en stund ger jag mig även för tofun och tar upp säkert tre bitar och lägger in i munnen och hinner tänka - Mmmm, gott!

Alltså chocken!!!!

Det var som om någon brände ut mina näsgångar med Vicks och så small det till i munnen och jag fattar fortfarande inte vad det är förrän Wasabismaken gör sig igenkänd. Kan säga att jag aldrig varit så snabb ut i köket någonsin och man ska inte kasta bort bra mat men den där kan ingen äta!

Väntar nu på nästa omgång ägg. Det positiva är att det är första gången på veckor jag kan andas ordentligt genom näsan *hehehe*

Fortsättning följer :D

Mata ne


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Great, you wanto leave a comment! Follow the keyword of this blog and keep it kind.

YSL DREAM BOOTS, MATCHA LOVE, FASHION AND SNIFF

Those boots are a piece of art! Finally tried bubble tea matcha and I love it. Rich, creamy and a huge cup! Bought at Oolong at Hötorge...