Viktigaste inköpen i morgon: miso pasta, ägg och tofuFiskbuljongen har jag redan.

Längtar som en galning efter miso (tycker den vita är godast) och friterad tofu!!!!!

Och, på Johannas blogg finns det ett välbeskrivet inlägg om hur att göra egna norimaki YATTAYATTAYATTA och det bästa är att det är min favorit: vegetariska!!!!

Hon skriver så bra och får det att kännas möjligt att göra själv- och hennes bilder! Man blir sugen bara av att se inläggen *nomnomnom*
( jag har nämligen läst många andra blogginlägg och japanska kokböcker som bara fått det att kännas skit-svårt för jag är urusel att förstå när jag ska läsa instruktioner så jag är själaglad att hittat hennes blogg igen- jag är den inlärningstypen som fattar på en gång när jag ser det utföras :D)

Otroligt tacksam att jag är gift med en man som mer än gärna äter god mat (han är dock gourmet, det är inte jag :D) och till och med Will har börjat tycka om de mer asiatiska smakerna *hurra*  dessutom har vi äntligen hittat rätt sojasås- det finns verkligen en hel uppsjö av sorter därute och vi har provat många som gett oss diverse lustiga ansiktsuttryck när man börjar tugga!

Gotta go- ska bada och sova för i morgon är det att göra ärenden, storstäda och tvätta som gäller. Det är dessutom Onsdag och vi vet ju vid det här laget att jag kommer vara Mitt-i-veckan-trött.

Jag hoppas få dagens sång ur huvudet- det är BTS "Fire" men inte skiv-versionen utan den från behind the scenes videon där Jungkook skriker ut det på ett fult vis. Tomas bara skrattade när jag sa det och frågade lurigt vad det säger om mig.. ja, det kan man ju undra ?! XD

Ni kan ju höra själv här:


Mata ne


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Great, you wanto leave a comment! Follow the keyword of this blog and keep it kind.

YSL DREAM BOOTS, MATCHA LOVE, FASHION AND SNIFF

Those boots are a piece of art! Finally tried bubble tea matcha and I love it. Rich, creamy and a huge cup! Bought at Oolong at Hötorge...