Transformation Sunday

Pls let me know the artist so I can cred!

Är i det lyxiga stadiet att omvandla vår omgivning till så som vi önskar, steg för steg. Det är så häftigt att se hur hemmet och jobbet förvandlas och den positiva energi som följer. Tyvärr var jag lite för otålig att vänta ut torktiden på en av bokhyllorna och fick lägga extra arbete på att snygga upp efter mitt eget klanteri men vet ni- det gör ingenting!

Funderat länge på hur jag löser det med hyllplanen för erfarenheten av att måla den plana ytan har de flesta gånger bara gett upphov till uppskrapad yta då det är ställen som används ofta att lyfta/ta fram saker i från dagligen aka rörlig slitage.
Så, horitonsella ytor har vitmålats och de vertikala ska decoupas!

Vi skulle gjort Williams garderob i helgen men min rygg och energi nivå börjar säga ifrån då jag redan gjort tre hyllor idag *puh* och storstädar/röjer samtidigt så det blir nästa helg i stället.
Full fräs denna söndag så det är viktigt att lägga in vilotid då jag inte är 100% återhämtad efter veckans influensa. Tacksamt att veta är att jag åtminstone aldrig mer kan få just den här influensan.

Boostar med hälsosam mat och vila. Kommer dock knoga på färdigt idag för mitt mantra och fokus denna söndag ligger på: röj undan klart så jag bara behöver lägga energi på att jobba i veckan som kommer!

Nu ska jag rolla ett extra lager på mitt lilla jobb-bord som redan fått slitageskador och sedan lägga mig i soffan och kolla på TV medan det torkar och passa på att göra hudvård.

Mata ne

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Great, you wanto leave a comment! Follow the keyword of this blog and keep it kind.

YSL DREAM BOOTS, MATCHA LOVE, FASHION AND SNIFF

Those boots are a piece of art! Finally tried bubble tea matcha and I love it. Rich, creamy and a huge cup! Bought at Oolong at Hötorge...