TGIF٩( ᐛ )وEfter en rejäl promenad med Nico på ryggen i astronaut katt-ryggsäcken och ett depå stopp vid en Poke-station kände jag mig bättre och lite piggare till både kropp och sinne när jag kom hem. Har påbörjat att städa undan vilket känns skönt och bilden visar en av vilopauserna med Fnassel. I skrivandets stund sitter han i bokyllan framför mig och tvättar sig.

Känns roligt inför nästa vecka då jag har tre nya pass att prov på Friskis och Svettis. Jag gillar deras familjära stämning, träningsanda och bra lokaler. När Will var liten gick jag med honom på barnpassen vilket var jätteroligt både för honom och mig. En gång låg ens barn på ens rygg medan vi föräldrar ålade oss runt i en stor cirkel XD
Jag har alltid älskat s.k vardagsträning och när jag är frisk är jag den där som kliver i rask takt uppför rulltrappor, trappor och går hellre än att ta buss medan jag halsar vatten. Både jag och maken är som brukshundar kombinerat med sengångare; vi vill jobba ordentligt och sedan ligga ett dygn med god mat vid sidan om och försvinna in i bra serier på nätet *lol*

Har en omgång KonMari som ska praktiseras igen och längtar som fan tills det är klart. I helgen är det arbetsböcker, skrivböcker och bak/form-lådan som kommer få sig en omgång. Har en mördeg på kylning som behöver bakas på idag och jag har bl.a en enhörning kak-form som jag inte använt än!! Skandal!! Detta för att den hamnar under en massa annat bråte i lådan och jag glömmer bort den. (samma ett sött kaninhuvud att trycka ut i rostat bröd)

Önskar er alla en fin start på helgen

Mata ne

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Great, you wanto leave a comment! Follow the keyword of this blog and keep it kind.

YSL DREAM BOOTS, MATCHA LOVE, FASHION AND SNIFF

Those boots are a piece of art! Finally tried bubble tea matcha and I love it. Rich, creamy and a huge cup! Bought at Oolong at Hötorge...