Tischdag

Kaffe svart som natten 

Jobbade 14 jäkla timmar framför datorn igår fast just då kändes det som max 3 och jag var lite cranky att jag blev trött och var tvungen sova.
Idag känns det som 14,000 och jag har tuggummi-hjärna, öm hårbotten och hela kroppen omvandlad till bomull. Ändå är det bara att ge sig upp i sadeln igen och fortsätta framåt för i det här läget kan det stå och falla hurvida den kreativa processen håller sig levande eller dör. Har sköljt huvudet i kallt vatten och gjorde sedan så starkt kaffe att håret ställde sig rätt bak. Behövligt.

Vrålat på min KickOff låt i hörlurarna med kattöron (grymt ljud, 125 SEK på eBay) och böjer mig under ett påstående jag inte tidigare köpt men nu till fullo ställer mig bakom: det krävs fan i mig mod och dicsiplin att skapa.

Gotta go, önskar er en fin Tisdag!

Mata ne


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Great, you wanto leave a comment! Follow the keyword of this blog and keep it kind.

YSL DREAM BOOTS, MATCHA LOVE, FASHION AND SNIFF

Those boots are a piece of art! Finally tried bubble tea matcha and I love it. Rich, creamy and a huge cup! Bought at Oolong at Hötorge...