BTS in da house


Snömos i hjärnan. JObbat framför datorn från 9 till 13:30 och där gav hjärnan upp.
Total kreativ knut!!!
Gjort jätteviktiga Snapchats och Insta-inlägg *paus för fult skratt* och samt kollat på BTS musikvideor i 45 minuter. Är just nu helt övertygad att jag också kan dansa sådär om jag verkligen vill och minns att jag hörde någonstans att det är typiskt 40-taggare att tänka så för att vi börjar inse att kroppen visst har begränsningar. Sedan tänker jag på att Madonna kan gå ner i split och hon har just fyllt 59 år så- ålder är fan bara en siffra!
Mål: Lära mig en av danserna punktislutinen!

Vill bara dra på mig pyjamasaen och krypa ner under täcket och sova en stund men si, det går inte BUUUUUUU * står på H-läktaren* känner att det nog bara är att acceptera att idag är en sån dag. Har dammsugit badrum och kök, rengjort Fnassels kattsands-spade och behållare och fixat undan den rena disken. Firade igår att jag uppnått en av mina delmål i jobbet och i morgon kör jag igång nästa, vilket känns skitbra. Önskar bara att jag inte var så trött. Satt uppe och jobba igår alldeles för sent så idag blir det tidig sängdags.

Tycker både det är skönt att vardagen är i gång igen men även en pina för jag gillar inte att måsta vakna till väckarklockan.

Gotta go, ska försöka hinna jobba undan lite till innan jag måste gå.

Mata neSunday

Vaknade 4:00 och yogade 55 minuter. Otroligt skönt. Förbereder för kommande vecka.