Taxtax?Min första kurs denna Söndagsmorgon är  "Accounting and Finance" vilket innebär att det dyker upp en del nya ord och Google Translate blir utmanaren i andra ringhörnan. Började skratta när jag ville dubbelkolla att jag förstod ordet Tax Payable och får upp Skatteskatt.
Lade in Skattekostnad som förslag.. say no more

Äntligen ur min sorg. Det har varit några riktigt tuffa veckor bakåt och när jag kom in på mitt skol-konto i morse för att gå igenom mina kurser blev det ett ögonblick av uppgivenhet då jag missat möjligheten på att få certifikat i två av dem. De båda ingår i varsitt ämne som är uppdela på fyra mindre kurser. Man kan läsa dem fristående men det ger ju naturligtvis mer att läsa alla fyra och kunna få godkänt betyg i samtliga!

Men, saker och ting sker som de ska och jag har tillit till både universum och min egen förmåga så jag beslutade mig att läsa de missade kurserna i dess arkiverade form för att få den kunskap jag behöver och fortsätta samtidigt med de pågående kurserna och förbereder för de som ska starta.

Frullen idag består av te och havregrynsgröt med mango, hallon och lingon i mandelmjölk. Håller på att avkalka kaffebryggaren. Längtar just nu efter en stoooor kopp kaffe då jag klev upp och pluggade strax efter 8!

Gotta go, mata ne
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Great, you wanto leave a comment! Follow the keyword of this blog and keep it kind.

YSL DREAM BOOTS, MATCHA LOVE, FASHION AND SNIFF

Those boots are a piece of art! Finally tried bubble tea matcha and I love it. Rich, creamy and a huge cup! Bought at Oolong at Hötorge...