Pipis :)


Så, idag står på listan:

KonMari
Hushållsysslor
Kreativt
Yoga
Promenad
Äta gott
Meditera

Hade svårt att somna igår, så jag gick upp och tog ett glas vin till slut vilket hjälpte mig att slappna av. Jag dricker ju så sällan att ett glas är kännbart. När jag puffat kuddarna rätt, fått in öronpropparna och gosat ner mig blev Fnassel jättebusig och började bita i mina fötter, vilket killar mest så det var ju roligt att somna fnissandes med ett och annat AJ!! Nu ligger han på rygg och sover bakom skärmen , fruktansvärt söt, efter att vi spenderat säkert 10 minuter att klappa och klia honom innan han åt sin frukost och jag min *lol*
Upptäckte i morse när jag kom in på Insta att sonen drillat mig väl i sin fandom när jag kunde 7 av 10 bilder på fanart och foton av karaktärer/sångare som jag själv inte läst/sett/är fan till ^^ sedan kollade jag Bof och nu händer det grejer så jag ska lägga en timme på att läsa ikapp där med - Business you know.

Nu: kaffe och Kvarg!

Hoppas ni alla fått en fin start på Lördagen

Mata ne

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Great, you wanto leave a comment! Follow the keyword of this blog and keep it kind.

YSL DREAM BOOTS, MATCHA LOVE, FASHION AND SNIFF

Those boots are a piece of art! Finally tried bubble tea matcha and I love it. Rich, creamy and a huge cup! Bought at Oolong at Hötorge...