Käre gode Gun.. GUD!!! (präst som sa fel, mkt roligt)

Mardrömmar igen. Vaknade 4:50 första svängen. Lyckas somna om men blir väckt vid 7:30 av att maken skriker hejdå från hallen när han åkte till jobbet. Blev skiträdd av nån anledning LOL. Loggade in på BOF och ser att Mary Meeker släppt en analys som jag verkligen vill få läsa. Går sedan upp och kikar på Graham Norton show (repris) medan jag äter frukost och inser att jag vill höra mer av Florence and the machine.

Jag, sonen och katten tog en kort promenad nu på förmiddagen, jag passade på att tanka upp vid en Poke-stop och fångade två Pokemons. (tog just en tredje i skrivandets stund XD) fotade en del också som jag kanske ska använda i jobbet. Nytta och nöje.

Ska nu fixa lunch, städa undan i köket och håller tummarna att resten av dagen fortsätter i lugn och ro. Jag lyckades nämligen med konststycket att boka in ett yogapass från bakfickan där mobilen låg som inte gick att boka av via appen. så det var bara att ringa runt. Och det är bara en av de knäppa grejer som hände innan klockan 10!

Louise Hay säger att det blir värre innan det blir bättre, när man väljer att genomföra omfattande eller/och radikala förändringar i sitt liv. 

Jag tror henne för samtidigt som knas på knas händer här med start förra fredagen, så löser sig saker och ting oftast snabbt och smidigt.

Hänger knappt med i svängarna. 

Mata ne


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Great, you wanto leave a comment! Follow the keyword of this blog and keep it kind.

YSL DREAM BOOTS, MATCHA LOVE, FASHION AND SNIFF

Those boots are a piece of art! Finally tried bubble tea matcha and I love it. Rich, creamy and a huge cup! Bought at Oolong at Hötorge...