Guardians, rise

Om du inte sett Vol 2 än- SE DEN!!!
Jobbar på med favoritlåt från barndomen på repeat och som fått en uppskattad uppsving tack vare "Guardians of the Galaxy"

Rensar dessutom på laptopen, hade bl.a över 2000 bilder, PDF-böcker, gamla videos o.s.v som bara legat och tagit plats. Så har även KonMari kommit till den digitala delen i min värld.

Ska blondera håret i helgen, funderar på att joina Cindy Lauper och göra det ljusrosa. Jag vet ju att jag kommer se mörka prickar i hårbotten inom ett dygn och även om jag är tacksam att ha ett hälsosamt och ganska snabbt växande hår är det lite tråkigt att få vara ljushårig max 20 timmar efter blondering.

Fnassel ligger utsträck på bordet, make och son utsträckta i varsin säng och jag ska nog yoga för jag har ett dåligt humör som inte riktigt släpper taget, så jag vet att en dusch, yoga och att mysa med familjen kommer att få det att släppa.

Jag jobbar på med min process och ser till att min egen inre väktare tar plats så att jag själv kan slappna av.

Mata ne
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Great, you wanto leave a comment! Follow the keyword of this blog and keep it kind.

YSL DREAM BOOTS, MATCHA LOVE, FASHION AND SNIFF

Those boots are a piece of art! Finally tried bubble tea matcha and I love it. Rich, creamy and a huge cup! Bought at Oolong at Hötorge...