Plus och minus med jobbet

Hawk <3
Det bästa som finns med att ha ett kreativt jobb är det är nödvändigt att fantisera, dagdrömma och ge sig hän. Det ingår i jobbet!!

Det värsta är är dåliga dagar. Då händer ju ingenting och det är lätt att bli frustrerad eller få små-ångest. 

Tur att jag är gammal och vis (som en gris) att jag för det mesta accepterar läget och gör praktiska saker. Dom finns alltid i överflöd.


Medan maken och sonen längtar efter helger, lov och semester, tuffar jag på och är glad varje dag jag får jobba. Trots att jag varit egen företagare sedan 2014 har ju företget  stått still på grund av min ryggskada. Den är tack och lov nästan helt borta och jag har mer bra smärtfria dagar än de, där jag linkar fram med en hand på korsryggen och metallsmak i munnen för att det tar så jävla ont. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Great, you wanto leave a comment! Follow the keyword of this blog and keep it kind.

YSL DREAM BOOTS, MATCHA LOVE, FASHION AND SNIFF

Those boots are a piece of art! Finally tried bubble tea matcha and I love it. Rich, creamy and a huge cup! Bought at Oolong at Hötorge...