På rasten

Tog promenad med sonen, han ville ha glass, jag ville ha tvättmedel så vi begav oss till Dollarstore. Köpte även hem en ny kökshandduk för att testa (är den bra blir det fler för den var jättefin) och en till sovmask, väldigt lik den Audrey Hepburn har i "Breakfast at Tiffanys" (den kan ni se på min Instagram)

Nu märks det att våren är på G. Fotade dessa söta blommor, nån som vet vad det är för art?


Provade även energidrycken Wolverine. Det var 2 för 10 kr + pant. Men jag hann bara dricka en, för när jag ställde ner påsen för att fota hör vi plösligt ett väsande ljud. Förvånat noterade vi att det kom inifrån påsen och kolla hur den andra burket gått sönder!
Ett hål! Skumt.

Har jobbat sen vi kom hem, medan jag tvättar. Maken är magsjuk och sonen pluggar. Säsong 2 av Sense8 har ääääntligen kommit ut så när jag jobbat färdigt för dagen blir det åtminstone ett avsnitt- längtar!! Har sällskap av lill-kissen som ligger bakom datorn när jag skriver. Mys <3Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Great, you wanto leave a comment! Follow the keyword of this blog and keep it kind.

YSL DREAM BOOTS, MATCHA LOVE, FASHION AND SNIFF

Those boots are a piece of art! Finally tried bubble tea matcha and I love it. Rich, creamy and a huge cup! Bought at Oolong at Hötorge...