Onsdag morgon

Alexa second from right. Items from her collection. More to see at alexachung.com
Vaknat hela natten p.g.a mardrömmar.
Drack massor med vatten då munnen kändes som en öken vid 5-tiden.
Somnar nu om och drömmer mer stressfullt och nedslående, vaknar vid 7:30 och inser att jag tycker det är värre. Vakna rädd är lättare att korrigera bort än att vakna nedstämd och känna att allt är hopplöst.

Tog mobilen på en gång och logga in på BOF. Intressanta tider inom mode-branchen. Alexa Chungs kollektion blev väl mottagen, Farfetch summerar från förra året, fler modeller och modetidningar promotar för #tiedtogether (jag själv har vita bandanas som jag har på mig eller knyter på väskor, ni kan se det på Insta)

Har katt-kompis bakom datorn och ska ta kaffe att tanka upp med energi (koffein) och göra en ägg-tartellette i micron. Har druckit Proviva (50, för den har minst tillsatt socker) Sonen är långledig och kommer hänga med mig och katten på dagarna, just nu sover han.

Har samtal att ringa idag och en möblering att slutföra.
Atlaskotan kom på plats igår och för första gången på över en vecka är jag värkfri. Nu är det stabilisering av musklerna som gäller och sedan är det bara att komma igång igen med min träning- vilket jag ser framemot.

Nedstämdheten är på väg bort, tack tack tack.

Ska meditera om en stund. Passar mig bäst att göra på morgonen för det ger ett fokus och lugn för resten av dagen.

Mata ne


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Great, you wanto leave a comment! Follow the keyword of this blog and keep it kind.

YSL DREAM BOOTS, MATCHA LOVE, FASHION AND SNIFF

Those boots are a piece of art! Finally tried bubble tea matcha and I love it. Rich, creamy and a huge cup! Bought at Oolong at Hötorge...