Min kappa AmiralenMin kappa verkar av nån anledning tro, att den är Amiral Akbar från Star Wars.
Ständigt fastnar den med någon av sina hällor i: axelband från väskor, handtag på dörrar, armstöd som sitter på bussen, allt som sticker ut i ständiga försök att hejda flytet - VÄNTA! Det är en fälla!!!

Tidigare kunde jag efter en dags användande vara gråtfärdig av frustration över detta men nu har jag nått ett mer Zenliknande stadie där jag bara frigör mig. Jag älskar den där kappan, det är min trenchcoat som jag färgade brun och sedan broderat kragen på.

Jag vet att det finns fler som mig som har ett plagg eller accessoar av något slag som är uppmärksamkrävande och man bara Go with the Flow.
Så detta inlägg är till er; Jag önskar er och erat plagg/väska/örhänge och dylikt en synnerligt fin Fredag :)

Mata ne!

The Scarf Queen

Photographer Gianluca Senese Showed some streetstyle photos taken during fashionweek menswear  S/S 2019 Vouge to Will because he had a ...