Min kappa AmiralenMin kappa verkar av nån anledning tro, att den är Amiral Akbar från Star Wars.
Ständigt fastnar den med någon av sina hällor i: axelband från väskor, handtag på dörrar, armstöd som sitter på bussen, allt som sticker ut i ständiga försök att hejda flytet - VÄNTA! Det är en fälla!!!

Tidigare kunde jag efter en dags användande vara gråtfärdig av frustration över detta men nu har jag nått ett mer Zenliknande stadie där jag bara frigör mig. Jag älskar den där kappan, det är min trenchcoat som jag färgade brun och sedan broderat kragen på.

Jag vet att det finns fler som mig som har ett plagg eller accessoar av något slag som är uppmärksamkrävande och man bara Go with the Flow.
Så detta inlägg är till er; Jag önskar er och erat plagg/väska/örhänge och dylikt en synnerligt fin Fredag :)

Mata ne!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Great, you wanto leave a comment! Follow the keyword of this blog and keep it kind.

YSL DREAM BOOTS, MATCHA LOVE, FASHION AND SNIFF

Those boots are a piece of art! Finally tried bubble tea matcha and I love it. Rich, creamy and a huge cup! Bought at Oolong at Hötorge...