Middagsplaner

Donar på-vilar-donar på-vilar. Bakat cheesecake, botten blev perfekt men jag råkades ha i lite för mycket bakpulver som lyfter fram sältan i Philadelfia-osten, så det var en lärdom till nästa gång. Jag skippar nog bakpulvret helt faktiskt.

Håller på med intressanta hemma-projekt och har massor med roliga DIY att utföra. Jag vet inte var detta kommer ifrån att helst göra själv men jag tror det är ett släktdrag från mammas sida för där har vi hantverkare av olika slag, nyfikenhet på varför-hur och att vilja finna lösningar. Obotliga optimismen kommer från pappa.

Gotta go, ska laga middag. Har ingen aning om vad jag ska göra, fick jag bestämma skulle vi ta hemkörning från nån restaurang med eko-mat och närodlat. Undra om det finns någon sådan i Stockholm? Här brukar annars hemkörningar, av naturliga skäl ,endast utföras inom närområde till restaurangen/pizzerian då det tar tid att köra.

Fnassel kom nu upphoppandes att ligga bakom datorn. Min symaskin står mittemot på köksbordet och det verkar  som om han inte kan bestämma sig om den är ett störningsmoment eller inte *lol*
Jag känner samma när jag stirrar på kyl och frys. Kan man äta cheesecake till middag?
Mata ne
Sunday

Vaknade 4:00 och yogade 55 minuter. Otroligt skönt. Förbereder för kommande vecka.