KALLT!

Fnassel som gömmer sig undan is-vindar

Två dagar av rå-kyla efter en solig och rätt varm helg, här är det halsduk, kofta och mössa som gäller. Fryser och är trött men knegar på i alla fall! Jag vet att min energi-nivå är på väg upp så istället för att sura, känner jag en förväntan för det som komma skall och är faktiskt tacksam under tiden för allt jag hinner utföra.
Tecknar mer vilket är roligt, både kläder men även från min Universitet-kurs. Ser framemot att börja använda mina akvarellfärger. Det ska bli roligt att få börja med försäljning! Har alltid älskat marknadsföring WEEEEE!
Är utan symaskin just nu, något frustrerande mellan varven när jag vill fålla eller sy en tröja, men jag har roligt medan jag letar ny/a maskin/er. Fast jag letar inte Nytt-nytt, jag letar faktiskt efter äldre maskiner som har anknytning till Reparatör och tror mig hittat en så Happy Puppy Jumpin´. Möjligtvis kommer jag lägga till digital maskin för broderi för det är behändigt att kunna ladda upp från nätet.

De snabba väder-växlingarna är också en utmaning då dom triggar Monster-huvudvärk, så jag lägger in den yoga jag klarar av som motattack med ett rör Treo i närheten om det kniper. Tänker inte bli hindrad nånsin mer att få vara produktiv och kreativ!!

Snissen fick följa att åka buss på morgonen, det tycker han om..till en viss tidsgräns. Två hållplatser hemifrån kikade han upp från halsduken och jamade, då hade han fått nog. Nu ligger han bakom skärmen och sover, söt som en sockerbit.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Great, you wanto leave a comment! Follow the keyword of this blog and keep it kind.

YSL DREAM BOOTS, MATCHA LOVE, FASHION AND SNIFF

Those boots are a piece of art! Finally tried bubble tea matcha and I love it. Rich, creamy and a huge cup! Bought at Oolong at Hötorge...