Hettan har kommit


Sommare har kommit!!! Jätte-härligt, nu ska vi fixa våra cyklar så vi kan hojja iväg och bada.

Sista sommaren i denna lägenhet, vi har vuxit ur den så det smäller om det men det har varit svårt att titta efter annat då det är superskönt att ha gångavstånd på 10 minuter till både Kvantum, Heron City och IKEA (världens största!) med en låg hyra men det går inte mer- vi behöver ett rum till. Speciellt som jag jobbar hemifrån!

Har varit trögt på jobbfronten från min sida, hettan och sovtabletten gör min hjärna till ludd. Tack och lov har jag ätit färdigt min kur och ska träffa min läkare i morgon för att diskutera vidare lösningar. Ett stort plus är att jag sover bättre!!! Sömnen är allt.

Så, idag blir det möblering för jag behöver plats till staffliet, till att träna och till att ligga på golvet och glo för inspiration. Sy just nu (om maskinen funkar) får jag helt enkelt göra i köket!

Mitt jobb må låta flummigt och visst är det så, men jag älskar varenda minut av det och tanken på en anställning 9-5 förlamar mig så att jag måste lägga mig på soffan en stund att dämpa hjärtat och själen som fått panik. Jag har ju dessutom världens bästa jobb-kompis- sonens katt!

Arg har jag varit då jag gått upp ännu mer i vikt. Detta har skett för att sovtabletten gjort mig övertrött vissa dagar (och då inte orkat träna) och istället ätit olika slags bröd, inte tränat , energidrycker, chokladkakor och fikabröd.

Inte vill jag sy till mig själv just nu, då det känns som att det enda jag i så fall kan producera är gigantiska kaftaner.

Dags att inviga träningskortet!

Mata ne
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Great, you wanto leave a comment! Follow the keyword of this blog and keep it kind.

YSL DREAM BOOTS, MATCHA LOVE, FASHION AND SNIFF

Those boots are a piece of art! Finally tried bubble tea matcha and I love it. Rich, creamy and a huge cup! Bought at Oolong at Hötorge...