Hello Måndag ^^

I[HEART]MYJOB
Bilden är jag i går, som inte kunde hålla mig från att starta en jobb-utbildning redan Söndag-kväll istället för idag Måndag-förmiddag. Mitt jobb är så roligt att det inte känns som ett jobb! 

Annars har jag faktiskt INTE pluggat eller jobbat i helgen utan bara haft familjetid- medvetet planerat. 

För tid är det enda du aldrig kan få tillbaka, och jag vill ha all tid jag kan få med de jag älskar! ^^

Idag är det Måndag och jag håller på att storstäda för att kunna jobba ostört ett par timmar. Sitter här just nu, för jag var tvungen ringa jobbsamtal och fixa en del över nät. Min jobbkompis (sonens katt) Nico ligger och sover bakom datorn. Han är rätt trött då vi busade massor medan jag böt sängkläder- hand i örngott och ett morgonrocksskärp som flänger fram och tillbaka är värdiga motståndare.

Mata ne!The Scarf Queen

Photographer Gianluca Senese Showed some streetstyle photos taken during fashionweek menswear  S/S 2019 Vouge to Will because he had a ...