Fredag hurra

Simons cat ^^
Några dagars sjukdom, den där himla influensa nr 3000!! Så idag blev jag less och har handlat hem halva Apoteket och boosta med antiinflammatoriskt, smärtdämpande, energiboostande, vitamin och mineral boostande samt mataffären innan kl:10!

Har dock kunnat skissa mer somriga klädesplagg dessa sjuk-dagar samt haft kontakt med en Symaskinsreparatör där jag kanske har möjlighet att få ordning på min Singer!! Håll tummar och tår, ska strax prova om det är pedalen som är problemet!

Sommarväder idag, var tvungen ta av jeansjackan medan jag väntade på bussen. Längtar till nästa vecka, då blir det att handla hem tunna, mjuka tyger så att sommar-garderoben kan få sig ett lyft. Har även sett goda resultat med företaget sista tiden, det rör på sig och jag längtar tills jag får börja sälja IIIIIIIIHHHH!!!

Önskar er alla en fin fredag!

Mata ne


The Scarf Queen

Photographer Gianluca Senese Showed some streetstyle photos taken during fashionweek menswear  S/S 2019 Vouge to Will because he had a ...