CaturdayVaknade och klev direkt från sängen till datorn och började jobba. Avbröt för att göra frukost som jag åt medan jag fortsatte jobba. Sedan tog vi en kort promenad där jag fotade lite (ligger ute på Insta) och nu håller jag på med min andra omgång hemmagjord glass (testade kaffe/choklad smak först som blev stark men god) Nu blir det vanilj som vi ska äta med hemmagjorda brownies där jag byter ut vitt socker till kokossocker och mjölet är hälften kokosmjöl och antingen mandel (som idag) eller bovete.

I skrivandets stund har jag katt-kompis som sover bakom datorn, en vacker make på soffan och världens finaste son på sitt rum och jag är jäkla nöjd att vi alla är hemma ^^

Hoppas ni har en fin Lördag

Mata ne

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Great, you wanto leave a comment! Follow the keyword of this blog and keep it kind.

YSL DREAM BOOTS, MATCHA LOVE, FASHION AND SNIFF

Those boots are a piece of art! Finally tried bubble tea matcha and I love it. Rich, creamy and a huge cup! Bought at Oolong at Hötorge...