Soft Saturday


Lugn och skön Lördag. 
Kollar igenom roliga evemang i Welma och bokar för vilka vi vill gå på. 
På bild ser ni de flesta av mina booster ihop med brus tablett C-vitamin. Ökade på dosen igår med betablockare och mår faktiskt bättre både fysiskt och psykiskt men är tröttare än tidigare vilket inte är konstigt med tanke på vad kroppen går igenom ^^/ Enda tråkiga idag är att jag inte kunde följa på ena svågerns öppet hus/födelsedagskalas och att jag är förkyld med tjock hals och igentäppt näsa *buuuuuuu*

Har en massa annat jag vill blogga om men jag måste lägga mig igen.

Mata ne

😛

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Oh thy parents, Batman eyemask, Royal Cats, Finger bomb photos and Cold vs Fashion

Eyeshadow Primer Saemmul the Saem, best primer so far!!! And some other Korean brand

Skincare routine with The Face Shop, The Saem, ACENCE and Mizon