Tischdag

Kaffe svart som natten 

Jobbade 14 jäkla timmar framför datorn igår fast just då kändes det som max 3 och jag var lite cranky att jag blev trött och var tvungen sova.
Idag känns det som 14,000 och jag har tuggummi-hjärna, öm hårbotten och hela kroppen omvandlad till bomull. Ändå är det bara att ge sig upp i sadeln igen och fortsätta framåt för i det här läget kan det stå och falla hurvida den kreativa processen håller sig levande eller dör. Har sköljt huvudet i kallt vatten och gjorde sedan så starkt kaffe att håret ställde sig rätt bak. Behövligt.

Vrålat på min KickOff låt i hörlurarna med kattöron (grymt ljud, 125 SEK på eBay) och böjer mig under ett påstående jag inte tidigare köpt men nu till fullo ställer mig bakom: det krävs fan i mig mod och dicsiplin att skapa.

Gotta go, önskar er en fin Tisdag!

Mata ne


Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Oh thy parents, Batman eyemask, Royal Cats, Finger bomb photos and Cold vs Fashion

Eyeshadow Primer Saemmul the Saem, best primer so far!!! And some other Korean brand

Skincare routine with The Face Shop, The Saem, ACENCE and Mizon