You know you´re tired when..Tog promenaden i rask takt, fyllde på vid två Poke-stops och sen hem i samma tempo. Ganska kallt i dag, sonen hade halva jackan runt huvudet sista biten då han frös om öronen.

Lyssnar på Nash FM 94.7 och svettas på ögonlocken för jag råkades ha i en aning mycket chili krydda i köttfärsen. Gillar att ha radio på i bakgrunden när jag jobbar och fick en glad överaskning då Maren Morris "My church" kom på, jag har inte hört den på ett tag så det var ett glatt skrållande medan jag gjorde edits.

Är fortfarande trött, såpass att när jag satte mig vid datorn sträcker mig efter mina glasögon och ryggar tillbaka med händerna flaxande ovanför tangentbordet för det dubbelseende som blev av att jag redan har linserna på mig skapade en viss kalabalik i hjärnan typ ett tyst - Hjälp, hjälp, vad händer???

Så kan det bli ibland XD

Mata ne

 Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Oh thy parents, Batman eyemask, Royal Cats, Finger bomb photos and Cold vs Fashion

Eyeshadow Primer Saemmul the Saem, best primer so far!!! And some other Korean brand

Skincare routine with The Face Shop, The Saem, ACENCE and Mizon