Midsommar dagen i all sin glans

Kan inte fatta att halva 2017 redan gått! Rätt och riktigt Midsommar-väder idag: mulet! Ska ner på Kvantum och handla blondering, fårost och tomat, eventuellt nåt bröd om det finns på surdeg.

KonMari organiserandet fortsätter. Det är bitvis väldigt jobbigt men igen; det är värt det!! När jag mediterar tar jag yogan som hjälp när jag har svårt att fokusera, vilket jag har just nu då jag har utmanat att eliminera min inre, allför höga stress.

Prana- Asana

Hatar att vara utan TV.

Mata ne


Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Oh thy parents, Batman eyemask, Royal Cats, Finger bomb photos and Cold vs Fashion

Eyeshadow Primer Saemmul the Saem, best primer so far!!! And some other Korean brand

Skincare routine with The Face Shop, The Saem, ACENCE and Mizon