Fredag hurra

Simons cat ^^
Några dagars sjukdom, den där himla influensa nr 3000!! Så idag blev jag less och har handlat hem halva Apoteket och boosta med antiinflammatoriskt, smärtdämpande, energiboostande, vitamin och mineral boostande samt mataffären innan kl:10!

Har dock kunnat skissa mer somriga klädesplagg dessa sjuk-dagar samt haft kontakt med en Symaskinsreparatör där jag kanske har möjlighet att få ordning på min Singer!! Håll tummar och tår, ska strax prova om det är pedalen som är problemet!

Sommarväder idag, var tvungen ta av jeansjackan medan jag väntade på bussen. Längtar till nästa vecka, då blir det att handla hem tunna, mjuka tyger så att sommar-garderoben kan få sig ett lyft. Har även sett goda resultat med företaget sista tiden, det rör på sig och jag längtar tills jag får börja sälja IIIIIIIIHHHH!!!

Önskar er alla en fin fredag!

Mata ne


Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Oh thy parents, Batman eyemask, Royal Cats, Finger bomb photos and Cold vs Fashion

Eyeshadow Primer Saemmul the Saem, best primer so far!!! And some other Korean brand

Skincare routine with The Face Shop, The Saem, ACENCE and Mizon